Seria de concerte de vară Pershing Square – Concerte gratuite în Pershing Square de la sfârșitul lunii iulie până la sfârșitul lunii septembrie. Cu trupe emergente miercurea, spectacole rock de rock joi, seara de film vineri și muzică mixtă sâmbătă – cu siguranță vei găsi persoane care se potrivesc gusturilor tale. Cum să nu faci când e gratuit!

Social Hollywood: (Hollywood) Ce e vechi este din nou nou! Acest loc a fost uriașul Hollywood Athletic Club și acum are un lounge, restaurante, săli de jocuri cu PlayStation și Xbox-uri, o sală de proiecție care include o comunitate privată. Locația de inspirație marocană oferă mâncare care a fost puternică de la bun început și o scenă socială care a cucerit copiii cool. Situat la 6526 Sunset Blvd. (la Bulevardul Schrader).

restaurante Teatrul Kodak, care găzduiește Oscarurile dvs. în restaurant, este o priveliște fabuloasă pe care o puteți arunca o privire. Muzeele din LA sunt grozave. Există parcuri tematice care sunt orientate spre industria dvs. de filmare, cum ar fi Universal Studios Hollywood, care pot găsi restaurante și crame grozave și, așa cum era de așteptat, autobuze turistice care pleacă în fiecare oră la oră. Vizitarea House of Blues de pe Sunset Strip este o modalitate inteligentă de a petrece o seară în T.A.

5) Rodeo Drive: un loc incredibil pentru cumpărături; mai bine ai să aduci carduri de credit, deoarece nu vei găsi aici magazine în dolari sau chilipiruri. Veți găsi cele mai noi stiluri și mode, stil de viață.

O sâmbătă petrecută în centrul orașului aduce prânzul la istorica Clifton’s Cafeteria, precum și o plimbare prin districtele de îmbrăcăminte, flori, țesături și bijuterii și poate merge la Casey’s Bar pentru un efort de Jameson și un efort din sucul lor de murături de casă. Nu râde. Pur și simplu un Pickle Back și are al naibii de bun.

În după-amiezele leneșe, conducem împreună cu drumurile întortocheate din Griffith Park și ajungem la micul Trails Cafe pentru o felie imediată de plăcintă cu mere și prăjitura lor cu lavandă și vanilie. Un ticălos bogat, col. Griffith J. Griffith, a donat pământ. pentru acest parc din oraș în 1896. La puțin peste 4000 de acri, este o oază și sunt binecuvântat să am 5 minute de versiunea noastră accidentată a Central Park. Colonelul Griffith a fost un om de afaceri bogat care a făcut puțin timp de închisoare pentru că și-a împușcat soția. Ea a trăit. Se pare că iubea San Francisco mai mult decât femeia lui care aștepta.

Deși acest lucru nu este ceva rar pentru zona Los Angeles, legăturile unidirecționale care au o casă în inima orașului sau a globului Nord-est, orașul lider, rareori sunt observate de plajă. Și aici litoralul este bine întreținut și acceptabil pentru utilizări îndelungate punctul de vedere! Există, de asemenea, terenuri de handbal și tenis, o pistă pentru motociclete, oferiți bonusuri atunci când faceți surfing grozav la Venice Breakwater!
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *